Auto-picnic

Oletko VW-auton omistaja tai rakastatko VW:ia? Haluaisitko viettää laatuaikaa ystävien ja VW-aktiviteettien parissa? Kutsumme sinut Bughouse Fest 2017 tapahtumaan, äläkä unohda kutsua ystäviäsi myös mukaan!

Viihdeohjelma

Tapahtumaan sisältyy runsaasti musiikkia, verkostoitumista sekä lisäksi useita kilpailuja ja muuta viihdettä. Kaikki kilpailujen voittajat tullaan palkitsemaan.

Kauppoja & autotallimyyntejä

Onko sinulla harvinaisia varaosio jotka voisivat kiinnostaa muita festivaalivieraita? Voit ottaa ne mukaasi ja myydä niitä tapahtumassa. Tapahtumassa tulee olemaan myös lukuisia virallisia myyntipisteitä (esim: Paruzzi, CSP ja RetroSound).

EDUT

11 osallistujamaata tänä vuonna!

Kansainvälinen festivaalimme on ainutlaatuinen Venäjällä. Monet tiimit rakastavat tapahtumaamme ja tänä vuonna meillä on osallistujia monista Euroopan ja Baltian maista sekä Venäjän kaupungeista. Autoja on tulossa paikalle Hollannista, Belgiasta, Ranskasta, Virosta, Suomesta, Latviasta, Liettuasta, Ukrainasta, Valkovenäjältä, Moldovasta ja Venäjältä.

Bughouse Fest Galleria

Festivaalin suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Katso kuvat aikaisemmilta vuosilta alapuolella.

 • July, 7, 2017
 • July, 8, 2017
 • July, 9, 2017
 • Alkaa 7 heinäkuuta

  Festivaali alkaa virallisesti kahdeksas päivä heinäkuuta 2017. Avaamme festivaalialueen osallistuville autoille kello 16. Festivaalin päälliköt tulevat rekisteröimään kaikki joukkueet, määräämään parkkipaikat autoille ja busseille sekä määrittelemään leiriytymisalueen. Ilta on omistettu verkostoitumista varten.

  Suurin osa operaatioista tulee tapahtumaan ennen yhdeksää illalla ja kymmenestä eteenpäin tulemma esittämään dokumenttielokuvan VW projekteista Venäjällä. HUOM! Jos saavut myöhään paikalle otathan yhteyttä paikalla olevaan festivaalimanageriin kulkulupaa varten.

 • Main program – July, 8

  On Saturday we have a very extensive program. 07h00 - 10h00 – the rest of participants are coming and taking the registerred spaces on the event. At 09h00 cafes and bars are openning for breakfast and picnic. From noon the entertaiment program starts. 14h00 - 16h00 – we organizing contests under many nominations, awards ceremonies, festival officials.

  17h00 – starting the music program. There will be a great concert with loved rockabilly music bands. Announcing the headliner of the music event – Jets music band, other popular bands are coming soon.

 • Closing ceremony – July, 9

  On Sunday we have follow-up breakfast and closing ceremony of the festival 2017. In this day participants are dispatching from the place from 08h00 to 13h00.

  After 13h00 we are closing the territory and will be waiting you in 2017.

Festivaali pähkinänkuoressa

Tämä on epävirallinen tapahtuma.

Tämä on epävirallinen tapahtuma

Festivaalin järjestäjä on Bughouse ateljee ja sen tarkoitus on järjestää luova tila verkostoitumiseen ja hauskanpitoon. Yhdistämme kaikki VW-projektit festivaaliohjelman alle epävirallisille kontakteille ja esittelyille. Tämä vuonna yli kymmenen maata osallistuu festivaaleille.

Pitkäkestoinen tarina

Pitkäkestoinen tarina

Tapahtuma on luotu osallistujia varten. Tavoitteenamme on luoda positiivista energiaa, draivia ja kesätunnelmaa. Festivaali järjestetään aina luonnon helmassa lähellä rannikkoa. Voit ottaa grillin mukaan ja paistaa mitä haluat tai tarjota kulinaarisia luomuksiasi tapahtumapaikalla.

Tavoittele positiivista energiaa

Tavoittele positiivista energiaa

Järjestäjät palkitsevat parhaat autot ja restauraatioprojektit eri kategorioissa. Ohjelma joka tukee autoilukulttuuria ja restauraatiotekniikoita järjestetään festivaalien näyttelyradalla. Yhteistyökumppanimme palkitsevat parhaat osallistujat ja heidät myös valitaan tuleviin aktiviteetteihin.

Background Image

Statsit

11

Maata

1545

Osanottajaa

16

Partneria

3

Päivää

Bughouse Festivaali Elokuva

Bughouse Video flashback 2008-2015 kuvattu Pietarissa:

Partnerit 2017

client
client
client
client
client
client
client
client
SPESIAALI KARTANLUKIJOILLE

Reitit tapahtumapaikkaan

Katso interaktiivinen kartta luodaksesi reitin. 2017 festarit järjestetään Petrovkaja kosassa Suomenlahden rannikolla lähellä Pietarin nähtävyyksiä. Neuvostoaikaan paikalla sijaitsi kuuluisa purjehdusseura. Odotamme aurinkoisia kesäpäiviä, raikasta ilmaa sekä kauniita rannikon maisemia ja positiivisia tunnelmia. Purjehdusseuran alue on paras paikka VW-harrastajien tapaamiselle.

Hyödyllistä tietoa

Festivaalialue sijaitsee Petrovkajakissä. Parkkipaikat sijaitsevat lähellä järveä (Finland Gulf Coast). Leirien ja telttojen pystyttäminen on sallittua ainoastaan tietyillä valituilla paikoilla. Älä unohda, että olet historiallisen alueen sydämessä (Venäjän vallankumous alkoi täältä). Täydellinen infopaketti on ladattavissa netistä pdf-formaatissa:

Insta Gram